دستور تهیه تارت موز
این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.
تارت موز" width="620" height="413" />
دستور تهیه تارت موز
مواد لازم برای خمیر تارت:
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲۲۵ گرم آرد
- ۱۲۵ گرم کره
- ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
- ۱ قاشق چای خوری آب
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- کمی نمک
مواد لازم برای داخل تارت:
- ۲ عدد موز
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۳۰ گرم کره
- ۶۰ گرم شکر
- ۱ قاشق چای خوری آب لیمو
مواد لازم برای روی تارت:
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ عدد سفیده تخم مرغ
تارت موز" width="620" height="413" />تارت موز" width="620" height="411" />
کره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده های نان شود.
تارت موز" width="620" height="744" />
تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.
تارت موز" width="620" height="553" />
خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت ۵ میلیمتر صاف کنید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="761" />
بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار دهید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="614" />
برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="413" />
روش تهیه مواد داخل تارت
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="746" />
کره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="553" />
تخم مرغ ها را بزنید و ۱ قاشق چای خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="413" />دستور تهیه تارت موز" width="620" height="409" />
مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موزها را له کنید و به تاوه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="626" />
سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="789" />
برای درست کردن مواد خامه ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.
قالب را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود.
دستور تهیه تارت موز" width="620" height="413" />
اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!
دستور تهیه تارت موز
گردآوری:مجله سرگرمی تفریحی پانت