آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
چیزی به شب یلدا نمونده و حتما خیلی از شما عزیزان هندونه شب یلداتون رو هم تهیه کردید. در این مطلب آموزش برش گل رز بسیار زیبا رو روی هندونه قرار میدم که به نظرم خیلی زیباست و از کار های پر از ظرافتی هست که به جز دست یک کدبانو از کسی بر نمیاد.
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
این نوع میوه آرایی بسیار مجلسیه و نه تنها در شب یلدا، بلکه به شکل های مختلفش حتی روی سفره عقد و یا میز شب حنا هم دیدم. البته به شکل خیلی حرفه ای ترش رو. در هر صورت اگه برش های ظریف این گل رز روی هندوانه رو یاد بگیرید تو خیلی از مراسمات و جشن هایی که میگیرین میتونه تزیین خوبی باشه.
لوازم مورد نیاز برای برش هندوانه به شکل رز
چاقوی تیز
هندوانه خوش فرم (اگه گرد باشه یک گل میتونید ایجاد کنید و اگه بیضی باشه و طولش زیاد باشه میتویند مثل این مطلب دوتا گل رز در یک هندونه ایجاد کنید.)
یک شیء دایره ای مثل کاتر شیرینی
آموزش مرحله به مرحله میوه آرایی هندوانه
ابتدا با چاقو دور تا دور هندونه رو باید خطی بکشید تا محدوده کارتون رو مشخص کنه. بعد هم شروع به پوست کندن محدوده ای که مشخص کردیم میکنیم. باید پوست سبز هندوانه رو کاملا با چاقو بتراشیم تا سطح صاف و یکدستی مثل شکل آخر عکس شماره ۱ برسیم.
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
بعد از اینکه اونقدر تراشیدیم تا کاملا یکدست و سفید شد، یک قالب دایره ای رو در قسمتی که میخوایم مرکز گل رز باشه فرو میکنیم. اگه کاتر گرد نداشتید میتونید از یه پیاله گرد استفاده کنید و دورش رو با ظرافت با چاقو مشخص کنید. هدف اینه که یک دایره مشخص باشه تا در نهایت گلمون شکیل تر بشه.
حالا مثل شکل زیر با چاقو از داخل دور تا دور دایره ای که ایجاد کرده بودیم رو یک برش دیگه میزنیم و مقدار وسطش دو دایره ایجاد شده رو با چاقو جدا میکنیم .
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
بعد مثل شکل زیر یک برش مورب از بالای دایره میدیم و یک برش دیگه با فاصله حدود نیم سانتیمتر پایین ترش میدیم و باز حد فاصل بینشون رو با چاقو خارج میکنیم .
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
اولین گلبرگمون رو با برش های بالا شکل دادیم. به همون ترتیب باید کار رو ادامه بدیم. دور تا دور دایره به طور کلی سه گلبرگ ایجاد میکنیم. به این صورت که برش کورب میزنیم و به فاصله کمتر از نیم سانت برش دیگه ای با چاقو میدیم و پوست سفید بینش رو با چاقو خارج میکنیم. و باز این کار رو تکرار میکنیم تا سه گلبرگ دور تا دور دایره داشته باشیم. مثل شکل زیر .
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
مجددا از داخل برش هایی رو از داخل گلبرگهای ایجاد شده میدیم و باز برش دوم رو میدیم و حد فاصلش رو با چاقو جدا میکنیم. اونقدر این کار رو ادامه میدیم تا به مرکز دایره برسیم و دیگه نشه گلبرگی ایجاد کرد.
حالا میریم سراغ دور دایره و گلبرگ های بزرگ و خارجی رو ایجاد میکنیم. برش هایی که برای دور دایره میدیم صاف یکدست نیستن و زیباتر میشه که برش به شکل موجی باشه و با یک فرو رفتگی همراه بشه. به همون شکل که یک برش زدیم، برش دیگه به خارج میزنیم و حد فاصل بینش رو مثل قبلی ها با چاقو خارج میکنیم. تنها مساله اینجا اینه که گلبرگهای خارجی بزرگتر هستند و فاصله بین دو برششون هم حدود ۱ سانت و بیشتر میشه.
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
به همون صورت ادامه میدیم و برش های بزرگ با فررفتگی و بیرون رفتگی میزنیم و پشتش برش بعدی رو میزنیم و حد فاصل بینش رو خارج میکنیم. اگه به نظرتون بین کار احتیاج به تمیز کاری داشت هم انجام بدید.
برش های آخر بزرگ و بزرگتره. تا جایی که به پوست سبز هندونه برسید.
به همین زیبایی هندونه گل رز شما آماده اس. فقط باید توجه داشته باشید که این کار احتیاج به تجربه و دست قوی داره و باید چندتا هندونه خراب کنید تا بتونید بالاخره یه گل خوشگل ازش درآرید.
آموزش میوه آرایی هندوانه به شکل رز
گردآوری:مجله سرگرمی تفریحی پانت