چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۱۰۰ گرم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): ۱۰۰ گرم
- پسته (خرد شده): ۴۰ گرم
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): یک حبه
- آب داغ: ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون: ۲ ققاشق سوپ خوری
مواد لازم سرو:
- پیاز (خرد شده): ۲ عدد
- سماق: یک سوپ خوری
- آب انار: یک سوپ خوری
- نان لواش: ۲ عدد
- پسته (خرد شده): یک قاشق سوپ خوری
چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
طرز تهیه:
۱٫ گوشت ها چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
۲٫ پسته خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ریز خرد شده، آب داغ، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کیند و به خوبی ورز دهید.
۳٫ گلوله هایی از مخلوط گوشت جدا کنید و به آرامی دور سیخ چوبی (به سمت نوک سیخ) فشار دهید.
۴٫ روغن زیتون را روی آنها بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
۵٫ آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا پخته و برشته شوند.
۶٫ پیاز خرد شده، سماق، آب انار و مقداری نمک را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
۷٫ نان های لواش را در بشقاب سرو قرار دهید و مخلوط پیاز را روی آن پخش کنید.
۸٫ کباب ها را روی نان قرار دهید و پسته خرد شده روی آنها بپاشید.
چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟
گردآوری:مجله سرگرمی تفریحی پانت