مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت :
نان باگت | ۱ عدد |
قارچ ورقه شده | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
آویشن | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر ورقه ای | ۸ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون را داخل تابه ای بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید. حدود ۳ دقیقه پیاز را تفت بدهید. سپس قارچ ورقه شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید.
نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملا با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادان ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
خردل را در تابه که هنوز داغ است بریزید و آن را در تابه پخش کنید. سپس گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید و به خوبی با خردل مخلوط کنید. آویشن، نمک و فلفل را در گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ۵ دقیقه گوشت را بپزید تا قهوه ای رنگ شود. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید.
نان باگت را از وسط نصف کنیدو خمیر داخل آن را خارج کنید. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان ها بریزید. سپس ورقه پنیر را روی گوشت قرار دهید. در آخر هم ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید. نصف نان باگت دیگر را روی قارچ بگذارید و ساندویچ را در فویل آلومینیومی بپیچید.
حالا ساندویچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و به شکل لایه لایه ببرید و نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه ساندویچ گوشت:
* این ساندویچ وعده بسیار اشتها برانگیزی هم برای ناهار و هم برای شام است.
* در صورت تمایل می توانید این ساندویچ گوشت را با انواع سس ها سرو کنید.
* در صورت تمایل از فلفل دلمه ای سبز هم در ترکیب گوشت می توانید استفاده کنید.