طرز تهیه چیکن عربیاتا
در این مطلب از آشپزخانه پا نت غذایی با ترکیب های خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.طرز تهیه چیکن عربیاتا را در ادامه ببینید.
مواد لازم برای چیکن عربیاتا
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
ران مرغ :6 عدد
نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
آرد :1/3 پیمانه
سیر رنده شده :4 حبه
کنسرو گوجه فرنگی :یک عدد
رب گوجه فرنگی :450 گرم
ریحان خشک : نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری
آب مرغ : نصف پیمانه
جعفری خرد شده :به مقدار لازم
پاستا : 340 گرم
طرز تهیه چیکن عربیاتا
6 عدد ران مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. پوست آن ها را نباید جدا کنید.
ران های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روی آن ها آرد بپاشید تا همه سطحشان پوشیده شود.
روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را درون روغن تفت دهید. هر طرف آنها را بین 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.
سیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شوند.
رب گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ریحان و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا نیم جوش شود.
مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید و روی آن ها سس بریزید و اجازه دهید حدود 30 دقیقه نیم جوش روی حرارت بماند. تا هم مرغ پخته شود و هم سس غلیظ شود.
پاستا را بپزید و آبکش کنید.
روی چیکن عربیاتا را با جعفری تازه و خرد شده تزئین و به همراه پاستا سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن عربیاتا
چیکن عربیاتا جزو غذای ملل – عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
چیکن عربیاتا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .گردآوری:مجله سرگرمی تفریحی پانت